What happens in Vegas, stays in Vegas…

Fanny har introducerat mig för en ny dunderbra-låt, kolla What happens in Vegas stays in Vegas på spotify!

Nu tittar vi på Sveriges värsta bilförare, jag är jättejättejättehungrig.. Som tur är har jag en snäll lillasyster och hon har i sin tur en snäll pojkvän så jag får lite köttfärssås av dom 😉 Ska dränka min färs i ketchup, hatar det egentligen men nu fick jag ett stört sug efter ketchupig köttfärssås! :)

Imon väntar ett franskaprov på morgonen, sen ska jag prata med himla fransmän (eller jag och jag, jag har varnat dom och ska skicka över alla frågor till lina och rengin…), sen kanske det blir ner till stan och kolla in rean, sen släktkalas (fyller 18 om tre dagar ;)…), sen hem till Jennifer för grogg! 😀 (vet hur folk i min närhet älskar när jag använder ordet grogg ;)… THIS IS JUST FOR YOU! )

BARA FÖR ATT FANNY ÄR MIN BÄSTA KOMPIS
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>