The one who wins will be the one who hits the hardest

Trötttrötttrött.. Franskaprovet gick skit, sen att prata med fransmännen gick inte mycket bättre det.. Jag fattade ingeting, fick fråga hela tiden vad fan dom sa! Pinsam är jag, gått i franska i 6 år men fattar fortfarande inget.. Skyller på att dom pratar så inihelvetes fort!

Nu kommer snart min lilla släkt, ska ha typ ”kalas” för mig och jenny, hon fyllde för en vecka sen, jag fyller om två dagar! 😀
Sen drar vi ut till Veddige på grogg hos Jenniferrrrrrr, sen sover jag hos min goding! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>