I gave up coffee and cigarettes

I hate to say it hasn’t helped me yet

hade helt glömt av mina awesome-spotlfylista med mina favoritlåtar från one tree hill, har idag tagit upp mitt oth-beroende igen och sitter just nu  och geekar alla dessa underbara lite halvdeprimerande låtar!

 

 

 

 

One tree hill-låtar♥

Vill bara gratulera min underbara bästa vän Fanny också! Hennes 18årsdag är äntligen här! Grattis gumman, du är min bästa vän i hela världen och jag älskar dig så fruktansvärt mycket ♥

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>