Snurra du min värld!

Har verkligen kommit in i en Norlie & KKV-tid nu, Tröjan du hatar går på repeat varje dag påväg till skolan! 😉

Så nu sitter jag och lyssnar igenom alla deras låtar på spotify, hittar en hel del bra faktiskt :) Ska snart gå upp och lägga mig, har haft en fruktansvärd huvudvärk hela dagen och varit extremt trött så lika bra att lägga sig tidigt då :)

I want summer…

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Snurra du min värld!

  1. Hej,
    Jag såg att du hade köpt den vita one teaspoon klänningen när jag sökte på det märket på google.se. Jag har letat efter den länge men den är slut överallt :( Så tänkte fråga om du skulle kunna dig sälja den? I så fall betalar jag naturligtvis bra!:)
    Mvh Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>