It’s too cold outside for angels to fly

Går just nu igenom min äldsta lista på spotify, gamla godingar blandade med nya hits!  Nu har jag nog min goaste vecka, inga som helst läxor och bara en dag kvar tills lov! Ledig alla onsdagar fram till sommarlovet nu ju.. 😉

Påskafton ser ut att kunna bli riktigt nice! Glass på Tre Toppar med Emelie, sen en moppetur till affären (Och Emelie, jag håller fast vid att jag äntligen ska få åka moppe! ;)), fix och ”tjejmiddag” hos Emelie med massa niceiga kompisar och sen förhoppningsvis fest hos en annan kompisar 😉

Nu väntar jag på att desperate housewives ska börja, kollar viasat history så länge 😉

Tjejmiddag i fredags!

Festishbilder!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>