Let’s get together and feel alright

Feelgood-music är bland de bästa som finns… One love och Don’t stop med now är mina feelgood-låtar :)

Nu ligger jag in my bed och väntar tills klockan blir Big brother-time, springer ner i ilfart till mamma då :) Senare åker jag ner till min pojke :)

Imon blir det bussy hela dagen; till emelie, äta glass, åka moppe (förväntansfull!), handla, göra sig iordning, äta, förgrogga, fest! Har längtat efter denna dagen hela veckan! 😀 Har en good feeling about this shit..


blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>