Dom springer men ingen bryr sig

Ligger i min säng på min lediga glad och väntar på att min mätthet så att jag kan göra marrängswish… (ja, jag är matfreak, äter tills jag knappt kan gå.. TAGGAR LASAGNE IMON!) (Och ja Emelie, jag tvingade mamma att köpa grejerna till mig idag.. ;))

Veronica Maggios underbara låtar från förra våren/sommaren går på repeat och jag ryser när jag tänker tillbaka.. Lätt den bästa sommaren hittills, gjorde bara massa kul saker! Visst, tråkiga saker hände med men jag är best without it! 😉

Slänger in påskafton +helgens bilder! :) Blir mycket egobilder men de gillar jag 😉 Jag och Emelie var lite sega med att göra oss iordning, kolla projektarbeten var bara lite viktigare!

Men vi kom igång med grillandet tillslut 😉

Mandatory toabilder

DET VAR MIN PÅSK DET, RIKTIGT BRA!

Påsklovet bjöd också på roligheter :)’
På onsdagen var vi hos Fanny i Veddige :)
Något jag har lärt mig kan vara nödvändigt är att skriva en lapp för att försäkra att folk inte tar min dricka, när dom vet att det är mitt så vågar dom ju liksom inget..

(en liten parantes: min lapp från Jennifers fest i höstas – )

Fest hos My i lördags! 😀

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>