Open my eyes, it was only just a dream…

Ännu en helg har sprungit förbi i illfart, en vecka närmare till sommarlovet iaf 😉
Ligger och lyssnar på lite musik och bara tar det allmänt chill, har pluggat massor idag (hela kuhi:n är klar, halva matten och har skrivit klart mitt plugg till franskaprovet!) så känner att jag förtjänar lite vila 😉

Helgen har vart superduper egentligen, fest hos Victoria i fredags som faktiskt var kul, sen 50-årskalas för Eriks mamma igår :) Sov gott inatt kan jag säga, har typ somnat 2 varje dag i veckan så inatt sov jag som en stock!

Slänger in några få bilder från i helgen! :) Köpte världens finaste tröja också, se första bilderna 😉 älskar den


Min tredje… Kan ju säga att pappa är lagom trött på att åka till expert nu..

EFTERLYSER INFORMATION!
Vem, vart och när togs denna bilden!? 😮 guldfisk-minne?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>