I’ve been confused, out of my mind lately

♥sitter i min säng och njuter av långhelg…  Går bara torsdag och fredag nästa vecka, veckan efter det är det estetvecka och veckan efter det är det kristihimmelfärd så går bara i skolan måndag och tisdag! 😀 vårterminen in my

igår vart det grogg/fest hemma hos alice, de var relativt nice men eftersom jag börjar bli sjuk tog jag de ganska lugnt 😉 ikväll blir det nog bara att sätta på en bra  film och götta mig i soffan med mitt godis, tills jag blir nerringd ner till stan för att hämta min antagligen något alkoholpåverkad pojkvän… 😉

inga nya bilder.. and i am sad :(

true story…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>