If you don’t, you’ll be alone, and like a ghost, I’ll be gone

Tjo bre! Rebecca här, trött men på glatt humör! :)

Idag hade vi årets första nationella prov, i engelska var det och kan inte direkt skryta om hur bra det gick.. Men tar igen det på läs- och hörförståelsen på onsdag! :) även franska nationella på måndag, ryyyyyser…
Provet var en big deal för alla idag men någon som bräckte det var Fannys ilska över Marcelo och Jennifer i Big brother, big brother-nörd på hög nivå är hon 😉 Visste hela tiden att han var ett svin..

Iaf, är färdigsminkad och väntar nu på att mitt 18kg-tunga hår ska torka. Ikväll väntar 18-årsfest för min kompis My, kan blir riktigt nice och har ingen jävla buss och passa halv 1 så det kommer blir super! 😀

Me right now, lockigt hår…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>