Livet är en sång

trötter här, franskanationella igår gick enligt planerna (eller planerna och planerna, the expectations kanske är ett bättre ord) men jag hoppas att jag räddade mitt G med läsförståelsen och uppsatsen för hörförståelsen.. nej, den ska vi inte ens tala om!

estetvecka – jobbigt.. Har repat inför ”föreställningen” hela dagen, från halv 9 till 4 så är riktigt trött nu och alla snobbiga repliker snurrar runt i mitt huvud så att jag får huvudvärk.. imon blir det engelska-nationella igen, sen mer rep till typ 9 på kvällen.. skola 8-9, 13 timmar!!!!! och estet ska vara slappt.. JO TJENA!

Försökte pigga upp mig med ett meddelande och peppande ord i gröten igårmorse

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>