Och jag glömmer bort att andas

somnade kl 8 igår, vaknade 7, måste vara något slags rekord..

iaf, hade genrep i förmiddags vilket gick väldigt bra för alla (glömde dock att stänga en gardin men de minns jag tills nästa gång ;)) och ikväll är första riktiga föreställningen, inför fullsatt publik.. Men de ska nog gå bra!

blev en snabb lunch nere på stan sen drog jag mig hemmåt och bara slappade :) ska börja gå ner mot rosenfred om en halvtimme, ser faktiskt inte fram emot den jobbiga uppvärmingen överhuvudttaget…

pjäsen! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>