Vi dansar och du har så mjuka läppar

Hemma efter första arbetsdagen på denna sommaren, jobbar på samma ställe som förra året, sjukhuset in Varbeeerrggg! :)

Nu är jag tvärhungrig och väntar på att min lax ska bli sådär laaagooom (älskar ordet lagom!) bränd men ändå saftig, att potatisarna ska bli sådär laaagooom mjuka (är dom för mjuka eller för hårda blir jag arg) och att smöret.. ska smällta? 😉 Sen ska jag sätta mig och njuuuuuuta!

Förra årets första-dag-på-jobbet-bild VS detta årets första-dag-på-jobbet-bild!

VS

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>