säg vart är du nånstans, står och skriker ditt namn

ni fattar inte hur gott jag somnade igårkväll, var så trött hela dagen.. nu har jag extremt ont i fötterna, har gått så extremt mycket idag.. ca 100 m är hela korridoren på jobbet, den biten har jag sprungit fram&tillbaka från ca 9-14, det var inte lätt kan jag ju säga. 😉

Blev dock glad när jag kom hem, jag skulle få hämta ut mina Jeffery Campbal (hjärnsläpp, hur fan stavar man till hans efternamn!? det ser fel ut men mitt huvud är för trött och står still..) men när jag kommer hem så är dom för små.. En veckas längre väntan nu.. aja, could have been worse! 😉
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>