Kan du bara ta och sluta teasa mig

Hemma, sov hos pojkvännen inatt :)

Kvällen igår var nästan helt okej, fredagen var sååååå mycket bättre! men mitt mående drog nog ner mitt humör ganska mycket, hade så extremt ont i huvudet och var bara allmänt bakis…

nu ska jag äta mina singoala-kex som jag köpte innan och dricka cola och kolla på solsidan! 😉

om ni igår natt vid 1-tiden såg 5 tjejer varav en hade en tröja på huvudet, en hade knutit sin sjal under hakan, en som virade sin sjal runt hela huvudet, en som snodde en påse och gjorde hål i och en (den smartare av de alla…) som hade paraply och luva på sig som gick i spöregnet, så var det inte vi…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>