someone like you

bloggeriet blir lidande då mitt liv står ganska still…

jobbar mån-fre och är dödstrött varje dag jag kommer hem… sen orkar jag inte så mycket mer 😉
men imon ska jag ner till stan efter jobbet, måste sola lite och köpa 2 födelsedagspresenter (kul att ha en pojkvän som är tvilling, dubbelt presentköpande, WOOP WOOP! Jag suger verkligen på de här med presenter..)
i helgen blir de 2 släktkalas, på fredagen med min pojkväns släkt och på lördag för min älskade farfar!

100% naturel!

my beautiful hometown

blogstats trackingpixel

En reaktion på “someone like you

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>