Spelar inte längre någon roll, jag orkar inte slåss, det är bortom min kontroll

Älskar Kent, när jag är glad, när jag är ledsen, när jag är så arg att jag skulle kunna spricka, ja alltid älskar jag Kent!

Och så har gått och blivit sjuk igen. Kul. Jätteroligt. Skit-jätteroligt. Svinjävlafanvadkul-roligt. Förkyld denna gången. Världen tycker nog inte att jag har varit förkyld tillräckligt många ggr så det var väl på tiden att dom ”changes it up a bit”. Eller? Jo, det finns någon där uppe som inte tycker om mig..
Så vad gör jag nu på dagarna? Ja, förutom att torka man näsa varannan kvart (lovar, oftare än så…) och dricker tassimo-macchiato så pluggar jag. Eller ja, jag tror att jag pluggar men egentligen ligger jag och kollar på Gossip Girl och längtar efter sommaren… Så det är därför jag inte har bloggat på ett tag nu, för jag är så… hm… upptagen…

Mt one true only.. Blev lite rörd, ett litet ljus som lyser upp mitt förkylnings-liv

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>