Nattinlägg

JAHA

Det var inte riktigt såhär jag hade föreställt mig när jag tänkte på hur min kväll skulle bli. Jag tänkte ”Lite thaimat, lite monopol, kanske något chokladbit och sen i säng för att kureras ordentligt!” Så blev det inte riktigt. För nu sitter jag här, hemma hos min pojkvän, fryser som ett litet as (Note to myself:begär ett extra täcke nästa gång!), så täppt i näsan att varje gång jag håller på att somna så håller jag på köpet på att kvävas, helt torr i halsen & hostig då jag har andats genom munnen den senaste timman (nej, jag har faktiskt upptäckt nässpray men dum som jag är så glömde jag den såklart hemma…), i hans soffa! Ja, inte i sängen, utan SOFFAN! Min pojkvän är.. inte den mest nyktra personen jag nånsin träffat just nu, så han har lyckats bre ut sig över hela sängen och tagit allt täcke. Det är också viktigt att man vet hur vresig han blir om man väcker honom så jag undviker helst det.
Jag har verkligen hit rock bottom. Jag har tillochmed virat min halsduk omkring mig för att inte frysa så värst.

Jaja, imorgon är en ny dag och då kan jag sova och nässpraya mig själv, that’s a plan!

Bilder från monopol-turneringen, lillasyster vann första spelet efter en kvart.. Jag som ändå är en ganska rutinerad monopolare!

20130113-012656.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>