Natten är vacker, du är som natten

Det är bara jag som älskar Petra Marklunds låt Händerna mot himlen va? Jag vet att Fanny har någon slags hat-kärlek till den låten, jag tyckte den var skitdålig när jag hörde den första gången men nu älskar jag den!

Nu sitter jag med mitt projektarbete, skriver novellanalys! Kul att jag har skjutit upp detta till sista dagen, allt brukar bli så bra när man gör så kan jag tycka. Sen ska jag skriva CV, är desperat efter jobb…

JUST DET JA!
Något otroligt, ja jag skulle vilja kalla det för mirakel, inträffade idag.. Jag, Rebecca Maria Irene Svensson, fick VG på mitt matte C-prov!!!!!!! Jag började faktiskt gråta, har aldrig blivit så glad över något! Och imon är det 150-dagars, det kan knappast bli bättre..
Pågrund av detta bjuder jag på bilder på mig idag, samt mitt provresultat så ni inte ska tro att jag ljuger!


blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>