Tell me something I don’t know, tell me something I care about

Ja, jag är lite efter när jag nu postar denna låt

Just nu sitter jag i bibloteket och panikpluggar lite franska, prov idag, har faktiskt pluggat men glömde helt av att det finns något som heter glosor.. Så nu sitter jag och försöker pränta in tre sidor med glosor i huvudet..
Efter skolan så är det ingen lugn stund: först måste jag typ springa till körskolan för att hinna med min körlektion som jag så käckt bokade in 5 efter att jag slutar min sista lektion… Sen blir det mer plugg, kuhi-redovisning imon och religionprov på onsdag, (y)

Inte alls weird att jag sitter och tar egopics i bibloteket på skolan, nej

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>