Allt det här vad oplanerat, oddsen är emot oss nu

Dagen kanske blir ganska bra idag iaf..

Jag trodde att jag hade ledigt fram till 12 (WOOP WOOP!) men vår första lektion var tydligen inställd så nu har jag en mattelektion 20 över ett och sen får jag sitta och plugga fram tills Fanny slutar kl 4, sen bär det av mot körskolan för vår första teorilektion! Så dagen kommer bestå mest av plugg med andra ord… Okej, det lät inte så nice längre.. men det kunde ju varit värre! 😉

20130122-102806.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>