Don’t tell me ’cause it hurts

Sammanfattning av helgen verkar det få bli!

Jag tror jag väljer att sammanfatta med ett par ord bara: ganska non-eventfull, tråkig men med en ett par ljusglimtar lite här och där!
I fredags gjorde jag tillsammans med Fanny, Alice, Emelie och Amanda en roadtrip till gekås med ett litet stopp på donken! Jättemysigt hade vi det med mycket skratt och lite new information that was kind of unexpected…
På kvällen gjorde vi en liten spontanare och drog till krogen efter en liten förfest (eller vi förade kanske inte så mkt..) hos fina My, fast på Oscars stannade vi inte speciellt länge så jag blev hemskjutsad till mitt fina hjärta ♥
På lördagen hade vi släktkalas på dagen, jag och min moster blev konstigt insatta i konståkning, bara pga att en svensk gosse hade ganska god medaljchans för en stund.. På kvällen var jag bara hemma, tills jag tröttnade på att kolla Vänner i min ensamhet och drog hem till en trött pojkvän där vi kollade ännu mer Vänner +en gammal fjortisfilm så det var väl mysigt! :)
Idag har jag inte gjort någoting.. Tänkte få gjort lite på mitt projektarbete men det tar emot så mycket! Söndagen blev alltså inte speciellt eventfull eller projektiv, eller jag städade bland mina underkläder! :) That is one point for me, I would say…

Så denna helg var en helg med en mysig trip to gekås with lovely friends, en ovärd utgång och en underbar pojk vid min sida! Helt okej när jag nu tittar på det

Har blivit fett tagg på att träna denna helg också, shit vilken snygg rumpa jag ska få efter jag har gjort squats hela våren!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>