Teenage wasteland, it’s only teenage wasteland


Min absoluta favoritlåt ♥

Sitter på min lilla håltimma just nu, hade tänkt att läsa lite i min engelskabok men Vänner lockar faktiskt lite mer konstigt nog… Fick tillbaka min engelskauppsats, VG+ tackar jag mer än gärna ja tack! Nu hoppas vi på ett godkänt franska prov också så har denna dagen varit helt okej den med (y)

Bara för att påminna alla om att imorgon är dagen då det ska läggas många slantar på en liten flicka.. Min födelsedag om någon hade svårt att koppla!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>