My birthday

Jaha, nu har hela januari gått också. Och fort med!

Igår fyllde jag iaf år, 19 hela år, lite äldre och lite visare kan man kanske tycka, jag tycker bara lite äldre. Hade en jättefin födelsedag faktiskt! Och ja, jag tvingade min mamma och syster att sjunga för mig kl halv 7 på morgonen, ja… Men det är obligatoriskt! Sen gick jag i skolan hela dagen, tills halv 3 då jag åkte hem och väntade på att mina bästisar Fanny och Alice skulle sluta. Så vid 4-tiden åkte vi ner till Alice där dom bjöd på en jättegod kladdkaka med grädde och daim, sen fick jag den finaste presenten också: ett armband från pandora! Jag har önskat mig detta jättelänge faktiskt..

Sen åkte jag hem igen och slängde i mig lite tårta, jättegott! Älskar schwarchwartårta (som ni kanske märkte så gissade jag helt vilt på hur denna underbara skapelse stavades..)

Efter detta åkte jag ner till min underbara pojke, där väntade en mysig kväll! Jag fick jättefina presenter, vi åt thai-mat och jag fick bestämma film! 😀 För er som inte vet detta så är min pojkvän ganska envis när det kommer till val av film, han har lärt sig att jag kan titta på en och samma film en gång i veckan så nu är Titanic, Dirty dancing, Forrest Gump och Philadelphia förbjudna.. Kul? Nej. Men fick iaf igenom min vilja att se på 50/50, underbart bra film, se den! Vi åt thai-mat tills jag höll på att spricka, men det var det helt klart värt!

Så jag skulle vilja sammanfatta min 19de födelsedag med ett ord: Mat. Jag var proppmätt igenom precis hela dagen!

Min underbara bästa vän Fanny♥

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>