Would you let me see beneath your beautiful

Nu var denna skolvecka slut, om man tänker på det så går det väldigt fort…

Igår var jag tillsammans med mina tjejer på årets ps-musikal, Foot-loose! Väldigt bra var den faktiskt, väldigt imponerad av alla, trots att ungefär alla går estet så man har ju hört de flesta så var det ett par som överraskade! Johanna och Annas ”duet” var otrolig…

Idag har jag bara haft teater, vi satt från kl 8-halv2 med 1,5 timmes rast och analyserade en scen.. Bara sex kvar nu då! Men det är ganska kul så det är ingen fara :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>