It’s spring in my ♥

1 mars, äntligen lite vårväder! (firar detta med lite pastellfärger…)

Plussgrader, en klarblå himmel och sol har vi äntligen fått till lilla Varberg. Vädret igår var dock ännu vackrare om det är möjligt: klarblå himmel, skinande sol och alla träd o buskar täckta av frost. Det försvann inte förrens vid lunch-tid, jättefint var det!

Så hur ser min fredag ut då? Jo, den har väldigt intressant innehåll! Jag har ägnat förmiddagen åt att tvätta (lärt mig att tvätta så tvättar allt jag ser typ…) och att diska samt tvätta ur diskmaskinen, jag är extremt duktig.. Om en timme, ska jag dra mig ner mot rosenfred där modellfiting står på schemat! :) hoppas att vi hittar något jag kan ha så jag får vara med i modevisningen i maj (jag hat tjatat på Alice i tre år att få vara med, så så lätt kommer hon inte undan! ;)) Sedan ska jag tillsammans med Fanny sola, sen träna :) Ikväll ska jag Fanny och Alice ha lite mys-kväll hemma hos mig, med en extremt god sallad och chokadfondue :* Älskade fredagar!

02057deb77abc2522149292a5c56c403

544228_10151332975419141_90624072_n

Älskar sommar-känslan jag får av den här bilden…
Bild 2012-06-15 kl. 14.11

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>