Let’s dance our tears away

Söndag. Sunday. Dimanche.

Vaknade upp hos pojkvännen och mådde sämre än vad jag har gjort på länge.. Hem igen, och fick sova en timme innan jag och lillasyster åkte hem till farmor & farfar, blev en jättemysig eftermiddag med massa mat och tittande i tusen fotoalbum! Nu sitter jag med mina franskaglosor (hatar det faktum att jag alltid lyckas glömma glosor..) och kollar på TV med ett glas vatten, FUN FACT!

En bild på mig! Inte varje dag det kommer upp en nytagen bild på mig, kan ju bero på att jag är väldigt ful nu…
Bild 2013-03-03 kl. 20.01 #2

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>