No time to think, my turn to go

Måndagens håltimme, väldigt proaktiv faktiskt!
Har nästan lärt mig alla mina franskaglosor (klapp på axeln) och kollar runt för att skicka ut lite cv:n! :) Snart är det mat (ÄNTLIGEN!), sen en helvetes-franskalektion på 3 timmar..

Har inga bra låtar på min spotify for the moment, vilket resulterar i lyssnande på min gamla no 1-lista! Nedan följer ett par fina exemplar! För närvarande spelar Taylor Swifts vackra stämma i mina öron, för jag är ju ett sånt stort Taylor Swift-fan…

Det är faktiskt ganska svårt att ta ett diskret kort i bibiloteket när man sitter mitt i hela smeten..
Bild 2013-03-04 kl. 11.13

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>