Teenage wasteland

Denna onsdag startade med fint väder (just nu ser jag bara mörkgrå himmel utanför fönstret, hoppas solen kikar fram snart igen!) samt ett möte med min projektarbetshandledare vilket gick bra :) Nu har jag hål, eftersom våra tre lärare inte kan komma till deras lektioner (irriterande..) så sitter jag med mina personliga brev så länge :)
Efter skolan ska jag ner och träna tillsammans med Fanny och Alice, let’s work those muscels! Or in my case; bones and fat…

You like those Photo Booth-pictures, don’t you? 😉
Bild 2013-03-06 kl. 09.15

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>