One night in Bangkok

Fråga mig inte om rubriken, it fell from the sky…

Idag har vart en jobbig dag, men skit i det!
Tränat har jag iaf fått gjort och när jag kom hem bestämde jag mig för att fixa till mig lite (stackars min lilla pöjk om jag hade kommit så som jag såg ut innan jag kastade mig i duschen, no mercy at all!) så har plattat håret och ägnat säkert en hel halvtimme åt min make-up (ja, jag sminkar mig annars på ett par minuter, no krusiduller här int’! och ska nu dra mig ner mot stan och min pojkvän för en myskväll!

Bild 2013-03-15 kl. 19.13 #3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>