Risky business!

Jag har inte haft någon engelskalektion idag, därav min dåliga rubrik…

Idag vart det dags för halka! Och så nervös jag var…
Men det gick bra, godkänd och allt! Ja, om det är någon som skulle kunna bli icke godkänd på halkan så är skulle det vara jag! (inte för dåligt beteende för det är jag för feg för, utan för att jag helt enkelt var för dålig och körde på för många älgar…)
När jag kom hem var det dags för matteplugg men en hemsk huvudvärk och hämmat mig i mina planer.. 3 ipren idag som inte har hjälpt! Fick lite ångest när jag i min sista-minuten-panikplugg för en halvtimme sedan upptäckte att det fans något som hette index, vilket vi gick igenom förra veckan men som jag redan glömt.. Inte kan jag deriveringsreglerna heller! Menmen, det får gå som det går!
Jag väger upp ett dåligt matteprov med en godkänt fas B! 😀 Duktig tjej, klapp på axeln!

Jag är också lagom besatt av Familjen annorlunda men detta avsnittet var helt absurt! Dom sparade verkligen det bästa till sist, gå snälla in på tv4 och kolla det senaste avsnittet! Jag grät som en krokodil eller något… ”Varför får jag det här?””För det är farsdag.” Fina ord.

Hoppas på samma resultat imon… men tvivlar på det ganska mycket.
IMG_0353

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>