Mama said I was a dancer before I could walk

Dålig på blogga, det är vad jag är! Men skriver när jag har lust, vilket jag har nu :)

Idag är det påskafton, så idag blir det en höjdardag! Påskafton brukar bli väldigt bra, förra året åkte jag och Emelie runt på moppe i 2,5 timmar.. Denna dagen började med att jag och pappa förhoppningsvis hittar en TV som lever upp till min pappas krav (vi ser inte texten på vår gamla tv, det är lite av ett I-landsproblem men lika irriterande för det!) Sedan ska jag och Emelie handla inför kvällen, ikväll blir det först grillning och förfest hos Fanny och sedan drar vi till Oscars :)

Bilder sen förra påskafton!
IMG_2284IMG_2287 IMG_2288  IMG_2291IMG_2292

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>