”Det är en man med glatt humör…”

Det var några som gick förbi grupprummet där jag sitter för några minuter sedan, och nu har jag ”En busschaufför”-låten på hjärnan.. Skulle egentligen kunna sitta hemma nu men eftersom jag glömde datorn hemma idag så sitter jag nu med Emelies, min körlektion blev inställd så nu måste jag vänta till tjugo över tre så jag kan lämna tillbaka den till henne…

Men det gör inget, för idag är en bra dag! 😀 Jag och Emelie var på donken innan, toptop! (y) Sen fick jag Fanny och Alice reda på att vi gick Godkänt i hela Matte C-kursen, DET var något riktigt oväntat då jag väntade mig att jag fick ig på det senaste provet men det visade sig vara osant! 😀 Och nu har jag klarat min sista repetition på körteorin! Livet leker i solen just nu

Såhär glad vart Alice när vi fick reda på att vi aldrig någonsin igen kommer vara tvungna att läsa matte…
a3016ae6b70a11e29b2e22000a1d0a95_7

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>