In a world where all we want is only what we want untill it’s ours

Långhelg!

Denna torsdagen har gått åt till mitt projektarbete, det är så gott som klart nu! 😀 Ni kan nog inte förstå denna lättnad jag känner nu, nu har jag typ bara körteori att plugga, sen ingenting mer!! Livet leker just nu! Knappt något plugg, fint väder, löven börjar löva (så heter det inte men orkade inte riktigt tänka till…), jag åker till napa om 22 dagar och tar studenten om 34 dagar! NICEPRICE!

Igårkväll förade vi hemma hos Fanny först, sedan stod vi i kö i någon timme tills vi kom in på Oscars. Det var väl sådär, det var inte kul men heller inte tråkigt.. Mådde iaf bra imorse så det var jag nöjd med iaf! :)

Jag var tjugo minuter sen men fortfarande först till Fanny, that’s messed up… Och ja, jag vet, jag har en enorm utväxt som nu ser ut som en ombre, två veckor så färgar jag det…
20130509-194317.jpg 20130509-194252.jpg 20130509-194328.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>