I am what I am, I’m not what they say

Sitter i skolan och mår ganska kasst.. Mådde dåligt imorse när jag vaknade också men drog mig till skolan för att Jennifer inte skulle vara själv (textilarna åker till Paris idag. Jag, bitter? Why do you say such a thing!?) men nu när hon inte är här så drar jag hem efter min första lektion..

Jag har mått illa och varit yr i ett par dagar nu, säkert bara stress inför mitt körkort men obehagligt är det ändå. Sen är jag lite smått bitter att merparten av mina vänner idag åker till Paris, utan mig.. Jag som iprincip har läst franska i tre år för att få åka dit, men min skola är helt fucked up och orättvisa så det bidde inget!

Min happysong hjälper knappt idag ♥

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>