All I want for Christmas is you

Tittar på Glee’s julspecial, får ångest för att jag längtar till julen när det idag har varit 27 grader varmt… I’m a sad, sad person!

Denna kvällen spenderade jag i norra näs tillsammans med goda vänner. Sophia fyller äntligen 18 år idag och det skulle såklart firas med utgång till Oscars! Men… eftersom jag ska upp och jobba imorgon så fick jag nöja mig med cola och middag innan jag kom hem. Fick träffa Fanny en stund dock som kom hem ifrån Paris ikväll, så det var kul! 😀

Sophias 18-årsmiddag
970606_10151911527734112_755223856_n

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>