Den sibyllan går jag aldrig till igen

Har fastnat för Orup och Ted Gärdestad idag, sommarlåtar kommer framför house idag!

I morse gick jag upp tidigt för att en körlektion, gick faktiskt väldigt bra idag vilket kändes skönt, nu börjar jag äntligen se slutet på detta iaf. Nu sitter jag hemma, håller på med mina religionsinlämning (varför!? jag har skjutit upp det i två dagar nu, får ångest över att jag inte har lämnat in det än…) och väntar på att klockan ska bli två då det drar iväg mot gekås. Det är Napa-gänget som ska till gekås idag för att handla upp oss till nästa fredag då det drar iväg mot NAPA!

20130524-101629.jpg
Only one week left… HÄRLIGT!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>