‘Cause no one really likes us, we should go to France

Nu drar min sista skolvecka igång! EVER! Många är extremt glada och taggade över denna vecka, det är jag med men samtidigt så har jag lite ångest.. Jag kom på igår hur dåligt jag kommer må dagen efter studenten, då har jag ju ingenting.. Eller jo, ett jobb på gekås är vad jag har scored! Framtiden säkrad!

Men nu fokuserar vi på denna måndag! Nu på morgonen väntar först en ganska lång körlektion, sen drar jag på en franskalektion i någon timme kanske, sen ner för att sola i en liten stund, sen drar jag äntligen till falkenberg och min moster för att klippa mig.. Tro mig, det behövs verkligen!

keep-calm-and-think-of-napa-15

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>