GIRL WITH A DRIVER LICENSE

Det är faktiskt sant! Dagen ingen nånsin trodde skulle komma har äntligen kommit!

Rebecca’s got her driver license!

Igår tog jag mitt körkort, på första försöket så det är jag nöjd med! (y) Har aldrig varit så nervös som före min uppkörning, och jag trodde jag sabbade det när jag det första jag gör är att få kärringastopp.. Men han var snäll och fattade nog hur nervös jag var så nu sitter jag som på små rosa moln! :)

Glad tjej bjuder på sig själv
20130530-093940.jpg 20130530-093928.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>