I’m solo, I’m driving solo

Körde helt själv utan någon handledare till Ikea idag! Helt solo! Stolt över mig själv.

20130530-232141.jpg

Det här kan ha varit den bästa parkeringen jag någonsin har gjort..
20130530-232148.jpg

Resten av dagen har jag spenderat med att sola och packat inför napa-resan, imorgon gäller det! Nervös är jag då jag är en person som har en slight fobi för att flyga men det ska nog gå bra ändå!
Denna veckan hoppas jag verkligen kommer bli bra! Nervös över hotellet är jag, har läst rätt så många icke-flattering kommentarer om det hotell vi ska bo på så ser inte riktigt fram emot just första intrycket av hotellet.. Men hoppas att resten av resan kommer väga upp för det :)

20130530-232114.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>