Tillsammans är vi oslagbara

Detta har fan varit en bra jävla vecka.

Den största anledningen till varför denna veckan är så sjuuukt bra förtjänar ett eget inlägg så det ska den få! MEN! Har fått tre super betyg i veckan som jag är mer än nöjd med!
Som någon lyhörd person kanske minns så hade jag ett fett jävla arbete som jag har hållt på med i ett år (men som vanligt så glömmer jag av det och sliter med det mesta de sista veckorna..) i kulturell orientering och där kammade jag hem ett MVG! Även i religion så blev det ett MVG! Och i engelska C ett VG! (y) Känns ändå som allt slit äntligen har lönat sig…

Nu ligger jag hemma hos min pojkvän, ska skriva klart mitt sista lilla arbete och skicka in det strax. Sen ska jag ner till stan och sola, innan det bär av mot Ikea med min mamma och lillasyster, en bra sista dag enligt mig!

Igår var det den sista dagen på gymnasiet, känslomässigt var det litegrann, det var faktiskt jävligt jobbigt när jag cyklade ifrån skolan och visste att här skulle jag aldrig mer cykla i skolsyfte.. Så dagen till ära så tog vi de sista egobilderna inne på handikapptoaletten som för oss har blivit sminktoaletten :)
20130530-094141.jpg 20130530-094150.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>