Håll ut min vilda ängel, snart är allting bra

Ingen större rörelse på den här bloggen…

Men det är inget speciellt som händer i mitt liv. Jag jobbar. Och jobbar. Och jobbar. Sen sover jag. Äter några ballerina-kex. Sen jobbar jag lite till. Jobbet tar över mitt liv! Men på måndag är jag ledig, så det ser jag fram emot! :) Nu sitter jag och går igenom bilder ifrån studenten och än en gång har min pojkväns syster Hanna tagit en jättefin bild. Tillochmed jag kan bli bra på bild ibland! Who knew?

998358_10152495841409460_2088540741_n

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>