Hello sunshine

Hello my dear friends! Det var ett tag sen, men här hemma är allt som vanligt.. Jobb, jobb, lite mer jobb som avslutas med lite mer jobb. Livet är superb!

Nu har jag bara två och en halv vecka kvar på mitt nuvarande schema, 12 dagar kvar totalt! Sen får jag hoppas att jag får åtminstone ett par dagar i veckan till hösten, annars lär jag spendera mycket tid med min scrapbooking och funderar även på att scrapbooka fram en bakbok :) Vilket liv! Ska till London i höst också, med Emelie! :) Vi får se om någon annan vill hänga med men det kommer bli swell!

Min pojkväns syster är en sådan duktig fotograf… Bilderna tillhör Hanna Åkesson, världens duktigaste!
12062013-IMG_3649 12062013-IMG_3658

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>