Genom eld, bara för ikväll, håll den tänd, vi kan gå i eld

Jag skrev ett inlägg igår, men när det försvann innan jag hunnit publicera det så blev jag arg och slog ihop datorn istället. Moget, jag vet men mitt tålamod är inte det bästa, det vet nog dom flesta som känner mig.

Men livet lunkar på, sakta men säkert! Jag har fortfarande inte fått något nytt schema från jobbet så jag går runt hemma och gör ingenting. Ser samma program på TV:n om och om igen, orkar inte ta tag i min scrapbooking då jag är rädd för att det ska bli fult och försöker tvinga mig ut på en power walk lite då och då.

I fredags hände det iaf något! :) Jag tillsammans med mina närmsta vänner hade kräftskiva hemma hos Emelie. Det blev en jättelyckad kväll med små oskyldiga kräftor (jag ska inte förklara varför jag inte äter kräftor.. det är inte så många som förstår mig på den punkten), roliga lekar (which, my team won!) och goda drinkar tillsammans med dom personerna som jag tycker om mest. Vid 11-tiden drog vi in till stan där vi hamnade på Hamnpaviljongen, så var inte planen från början men ibland så ändras det.

Här kommer lite bilder ifrån vår lyckade kräftskiva, de är tagna med Emelies nyinköpta urbraiga kamera! :)

DSC00214
DSC00217
DSC00239
DSC001903DSC001962
                                          DSC001903 kopia
DSC00243

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>