Girl look at that body, I work out!

Det här med att träna…
10-talets hetaste ämne kan jag tycka!

Träning har nog faktiskt aldrig riktigt varit min grej, det får jag nog tyvärr erkänna (även om jag gärna skulle vilja se mig som en riktigt fit och vältränad träningsnarkoman) men nu känns det som om botten är nådd! Ingenting speciellt har hänt, jag har inte gått upp överdrivet i vikt (det är ju sommar för fan, då är det okej att gå upp lite i vikt.), inte heller har mitt självförtroende fått sig ett slag (mitt självförtroende har aldrig varit spc bra men det har inte blivit sämre iaf!). Jag har nog bara kommit till en realisation om att det fan är dags. Det är pinsamt hur otränad jag är. Och det är inte så att jag inte har någon motivation för det har jag! Mina två bästa vänner tränar som två små as och jag tänker alltid hur kul det hade varit att verkligen få en vardag fylld med träning. Problemet, som är ganska så förbannat stort också, är att jag är riktigt lat. Jag orkar inte ta mig upp ur soffan för att gå ut på en power walk. Så hur ska jag göra? I need some tips!

tumblr_mh2coyrIVS1s39eoto1_500 8474616751_4771480a52_zabs-fit-fitspo-girl-Favim.com-534259

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>