Jag står precis på gränsen, horisonten är nån annans konstruktion

Ännu en vecka utan jobb drar igång!

Stalkers och Efterlyst får hjälpa mig igenom denna förmiddag, i eftermiddag går ju faktiskt Top model och Real Housewives of Beverly Hills så där har jag något att se fram emot iaf! (jag är förresten nästan säker på att jag kan vara den i Sverige som har sett alla Top model avsnitt flest gånger, ett par gånger för många gånger kanske!)
Senare i eftermiddag ska jag tillsammans med min lillasyster åka till Kållered för att kolla in Lager 157, sen kanske det blir en liten runda på Kungsmässan också :)

Igår var jag faktiskt duktig och gick till Willys, nästan 3 km är inte fyskam! Iaf inte när det gäller mig… Det är nog få som är så fruktansvärt ful som jag är nu för tiden…
20130903-105046.jpg
Fan vilken ful hand jag fick där..

20130903-105058.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>