So wake me up when it’s all over

Bloggen känns oprioriterad (min svenska rockar för tillfället!) även fast jag inte har något som egentligen måste gå före. Eller jo, jobbar måste jag ju göra och min scrapbooking går extremt långsamt framåt men annars finns det ingenting som stoppar mig! Fast jo, tydligen är det ju det…

Detta var ett väldigt intressant inlägg som jag inte hinner skriva på mer just nu men uppdaterar när jag har lunch! :)

Yummy, yummy, yummy I’ve got love in my tummy..

20130926-101809.jpg

Update!

Nu äter jag lunch, på jobbet, ensam.. Men det är ganska skönt att få slippa att prata en stund 😉 idag står jag och galgar för första gången på typ över en månad men det går faktiskt ganska bra, lite roligt med lite förändring! :) Nu ska jag snart in, längtar till kvart i tre då det är FIKA-TIME!

Godmat! (y)

20130926-124914.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>