Över plattorna på Sergels torg

Antagligen var det bara jag som hade missat att Veronica Maggio, världens bästa Veronica släpper ett nytt album idag! Snacka om ett glädjetjut ifrån mig igår när jag hörde detta, så denna morgonen +alla raster på jobbet kommer gå åt till att lyssna igenom detta album, de två första låtarna får upp min förväntan till ungefär 1000! Och nu börjar låten med Håkan Hellström, min drömduet

Nu för tiden händer inget roligt i mitt liv, det mesta av tiden går till att jobba, är nu inne på en 6dagars-vecka, idag bockar jag av 3/6-dagen! Så ni får vänta tålmodigt på att något händer i mitt liv, om ni inte vill läsa om hur jag går till jobbet varje dag..

Den var fruktansvärt jävla skitbra!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>