Jag kommer sakna min gata och mitt lilla Paris

Todelo där! Nu är snart julen här och jag kan garantera att det inte är någon som är så glad över det som jag och Fanny! Finally som christmas-feeling!

Idag är jag ledig och lite småsjuk, har haft en sådan huvudvärk hela dagen som vägrar att ge sig, även fast jag kurerar med diverse piller och treo… Nu tror jag äntligen att det har blivit bättre och ska ställa mig och göra lite jul-gottigottgott! Ett recept på saffransmuffins med vitchoklad och kaffegrädde, HUR GOTT!? Fick receptet från min moster som garanterade att det var gott så det får vi tro nu! :)
Nu behövs lite julmusik i denna blogg! *ryyyyyyyyser*

I måndags tog jag beslutet som jag aldrig trodde skulle hända. Jag färgade håret. MÖRKARE. Så det vart ”bye bye Blondie!” och ”hey hey ashie!” Askblont var tanken och askblont blev det. Eller kanske mörkare men det ser mycket mer naturligt ut än mitt blonda hår, back to the roots så att säga då vi märkte att denna färg ligger rysligt nära min naturliga hårfärg. Anyway, nöjd blev jag iaf så behåller det nog till åtminstone sommaren (what is summer without a blonde Rebecca, you might think!)

20131126-133455.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>