I wish everyday could be like christmas

Dagen jag har väntat på i ett helt år har äntligen anlänt… God jul mina miljontals vackra läsare! ♥

Nu har jag inte bloggat på typ en månad men har haft såååå mycket att göra.. eller? Har ju faktiskt jobbat hyfsat mycket och även planerat än hel del inför denna dagen så det får bli min ursäkt :)
Jag vaknade idag senare än planerat men ändå i lagom tid till julkalendern. ÄLSKAR ÅRETS JULKALENDER! Den mysigaste på länge tycker jag.. Men nu borde dom sluta producera nya, nu när dom är på topp tycker jag, börja sända de gamla julkalenderna såsom Mysteriet på Greveholm (den gamla från -96, bitch please…), Ronny och Julia, När karusellerna sover, Petsson och Findus (bryr mig inte om vad någon säger, tycker fortfarande så fruktansvärt mycket om den där Tomtemaskinen!)

Efter lite julklappar (liten teaser såhär på morgonskvisten) och lite ris a la malta och skinkmacka så bär det snart iväg mot mormor och morfar! Där väntar kusinerna, fika, Kalle Anka, julklappsutdelning, skinka och grönkål. En riktigt bra start på julfirandet med andra ord!
Ikväll runt 6-tiden tar vi vårt pick och pack, styr våran kos mot Varberg igen och åker hem till farmor och farfar där ännu mer fika står på schemat +ännu en julklappsutdelning, lite mer släkt och ännu lite mer ris a la malta. Vad är en julafton utan ris a la malta liksom!?

Såhär ser jag ut en julafton som denna, inget särskilt förutom min älskade kofta! Mörkt hår också, love it!
Bild 2013-12-24 kl. 11.35Bild 2013-12-24 kl. 11.35 #3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>